In de media

Ontdek je (financiële) toekomst

23 juni 2020

Ieder mens houdt van zekerheid. Niets is zo fijn als weten hoe je toekomst eruitziet. Dan kun je daar rekening mee houden. Dan kun je plannen. Dan kun je je aanpassen. 

Erg realistisch is dat echter niet. De toekomst is per definitie onzeker. En in mijn beleving steeds onzekerder naarmate innovaties elkaar sneller opvolgen. Dat maakt dat je niet kunt blijven doen wat je altijd deed. Sparen voor later levert steeds minder op. Zekerheden waarop we meenden te kunnen vertrouwen zijn er steeds minder. 

Mijn verhaal is gebaseerd op het idee dat er niet zoiets bestaat als één toekomst en ook niet zoiets als één juiste weg naar succes. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Doordat de wereld steeds sneller verandert, veranderen die wegen echter ook steeds sneller. Dat maakt dat aanpassingsvermogen belangrijker wordt dan het vooraf uitstippelen van de juiste route(s). En aanpassen kun je leren, maar dan moet je wel met oude gewoontes breken. Ontdek je (financiële) toekomst. Ontdekken is het nieuwe plannen.

Wil je meer weten, lees dan mijn boek en volg me online. 

Terug naar overzicht