In de media

Time to party!

23 juni 2020

Begin 2019 ben ik het bedrijf Hold my Avocado gestart. En vandaag is het zover. De officiële launch van de website www.holdmyavocado.nl en mijn eerste boek Hold my Avocado,  Financieel wendbaar in het nieuwe normaal. 

De komende tijd zal ik hier en via de andere sociale mediakanalen meer vertellen over Hold My Avocado en wat dit voor jou kan betekenen. Maar nu we er toch zijn, alvast een klein voorproefje.

Doe jij nog iedere dag wat je wilt doen? Wat zou jij nog willen bereiken? Morgen? De komende 20 jaar? Later, als je oud bent? Waarom wachten tot je pensioen, om het leven te leiden waar jij blij van wordt? Je leeft tenslotte nu. Er is veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Hold my Avocado helpt je hierbij.

Hold my Avocado geeft je inzicht, maakt je financieel wendbaar en adaptief in het nieuwe normaal en helpt je met het herontwerpen van je (financiële) leven.

Hold my Avocado heeft een op actie gerichte strategie ontwikkeld, de AVOCADO-strategie, die jou helpt om te gaan met een dynamische en minder voorspelbare toekomst. En ik kan je alvast één ding verklappen, het is leuk om actie gericht bezig te zijn!

En houd de komende tijd ook zeker mijn sociale media -accounts in de gaten. 

Terug naar overzicht