Blog

Waar staat de naam Hold my Avocado voor?

6 juli 2020

Oorspronkelijk wilde ik mijn nieuwe bedrijf Dynamic Direction noemen, because the old ways won’t do. Die woorden koos ik vanuit de overtuiging dat een steeds sneller veranderende wereld vraagt om flexibiliteit, ook met betrekking tot financiën. Het bepalen van je einddoel en dan plannen van de weg daarnaartoe, is volgens mij een gepasseerd station. Het brengt je niet waar je zijn wilt en je komt er ook niet op de manier die je zou willen. Mijn motto is: Happy Go Lucky. Bepaal je globale richting en loop in die richting met het nodige aanpassingsvermogen. Gaandeweg ontdek je jouw ideale weg. Gaandeweg kun je bijstellen zo vaak als nodig. Helaas bleek de naam al door een bedrijf gebruikt te worden. 

Maar net als met zoveel dingen, wordt ook een bedrijfsnaam beter naarmate je er langer aan schaaft. Ik zocht naar een eigenzinnige, moderne en toegankelijke naam, die staat voor het doorbreken van oude gewoontes. Een beschrijvende naam was geen must. En zo kwam ik bij Hold My Avocado. De naam zegt niet direct wat mijn bedrijf doet of waar ik voor sta. De naam laat je wel denken, bekijken en onderzoeken. En dat is goed. Een open mind brengt je verder, brengt je uiteindelijk meer. 

De reden waarom ik met Hold My Avocado gestart ben is omdat ik ervan overtuigd ben dat ik met mijn kennis en ervaring iets positiefs kan toevoegen aan jouw levensweg. Mijn kracht zit in het leveren van financiële inzichten. Ik leer je aan de hand van bouwstenen jouw eigen weg ontdekken in plaats van plannen. Daarom spreek ik over ‘ontdekken is het nieuwe plannen’. 

Wil je meer weten, lees dan mijn boek. Hold my Avocado, Financieel wendbaar in het nieuwe normaal. 

Je kunt dit boek kopen via www.holdmyavocado.nl

Dan doneert Hold my Avocado 10% aan de voedselbank.

Het boek is ook verkrijgbaar in de boekhandel.

ISBN: 978-90-9033204-8

Terug naar overzicht